Mandag kl. 9.45:
Holdet er et specialhold, og er for borgere med nedsat funktionsniveau. Vi arbejder ½ af tiden i maskiner både for kredsløb og styrke. Resten af timen går vi i gymnastiksalen og vi træner balance, koordinering og afspændende øvelser, som udgangspunkt siddende og stående med støtte. Der trænes efter evne, og der tages individuelle hensyn. Vi bruger også musik. Det er et hold, hvor der er plads til at tage meget hensyn, derfor er vi to undervisere. 

Mandag 11.00:
Holdet henvender sig til dig der ønsker at komme i kontakt med hele kroppen. Vi starter med en dejlig opvarmning, hvor vi får bevæget hele kroppen. Vi arbejde med kredsløbsfremmende øvelser, balance, styrke, stræk og afspændende øvelser.
Vi bliver mere bevidste omkring brugen af vores krop.
Vi arbejder også liggende på madrasser.

Mandag 12.15 & tirsdag 9.00:
Holdet henvender sig til kvinder med god fysisk formåen. Vi laver en god opvarmning hvor pulsen kommer op og hvor vi udfordrer vores koordinering og balance.
Vi arbejder med øvelser der styrker, smidiggør og afspænder vores krop. Vi bruger nogle gange redskaber, og kan efter ønske tage emner op.
Vi arbejder også liggende på madrasser.

Tirsdag 11.30 (45 min.)
Holdet henvender sig til deltagere med nedsat funktionsniveau.
Vi arbejder siddende på stole og stående med støtte.
Vi arbejder hver gang med kredsløbsfremmende øvelser, balance og koncentration.
Vi laver ligeledes styrke- og afspændingsøvelser.

Onsdag 10.00 & 11.15:
Holdet henvender sig til dig, der hverken ønsker eller kan komme på gulv.
Undervisningen starter med en dejlig opvarmning, hvor vi får bevæget hele kroppen. Vi arbejde med kredsløbsfremmende øvelser, balance, styrke, stræk og afspændende øvelser.
Vi bruger stole, men står mest op, sidder ned til enkelte øvelser.
Vi bliver mere bevidste omkring brugen af vores krop.

Tirsdag 10.15 & fredag 10.15 samt 11.30:
Holdet henvender sig til dig med gener relateret til ryggen, der ønsker at blive mere bevidste om deres brug af kroppen.
Vi laver en grundig opvarmning, hvor hele kroppen bliver bevæget.
Vi arbejder med styrke, stræk og koordinering.
Vi laver ligeledes afspændende og bevidstgørende øvelser.
Øvelserne foregår fortrinsvis stående og liggende på gulv.
Vær opmærksom på: Det er ikke genoptræning, og er du i tvivl om du bør træne på dette hold, skal du tale med egen læge eller anden relevant behandler før du starter på holdet.

Fredag 9.00:
Holdet henvender sig til mænd med lyst til at få arbejdet hele kroppen igennem. Opvarmningen foregår til musik, og vi får både pulsen op og hjernecellerne i gang. Herefter laver vi øvelser både stående og på gulv. Vi bruger ofte redskaber, og arbejder ligeledes med afspændende og bevidstgørende øvelser. Stående og liggende øvelser.