Kriterier for deltagelse i Holdtræning

 

Hvad er formålet?

At holde din krop i gang samt være med til at bedre og bevare din smidighed, styrke og balance. Møde andre pensionister/efterlønnere og deltage én gang om ugen på et fast hold med undervisning i bevægelse og afspænding.
Du kan, i menuen oppe til højre, under -træning -beskrivelse af udbudte hold, læse om hvilke hold der udbydes og hvornår.
Inden du tilbydes en plads på et hold, inviteres du til en uforpligtende samtale og efterfølgende mulighed for en prøvetime på tiltænkt hold.

Hvornår kan jeg få en plads?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på dette spørgsmål.
Der er ventetid på at få en plads, og tiden varierer alt efter hvilket hold du ønsker/vurderes at kunne deltage på. Desuden er det afhængigt af, at der er en anden der stopper på det givne hold du tilbydes/ønsker, da forløbet som sådan ikke er tidsbegrænset, og bygger på lyst til at komme til træning og indgå i relation med andre.

Hvad koster det?

Det koster kr. 350,- tre gange årligt. Du betaler i vores café/information hhv. til 1. – 2. og 4. kvartal.
Du kan betale med dankort, visadankort eller kontanter.

Hvor meget træning kan jeg få?

Du kan deltage fast på ét hold om ugen.
Du er tilmeldt holdet så længe du ønsker det og møder op til undervisningen og deltage aktivt.
Megen fravær, vil være medvirkende til at du afslutter din træning på holdet.

Hvilke forventninger er der til mig?

Det forventes at du passer din træning. Hvis du er fraværende bedes du melde afbud. Du skal være selvhjulpen. Du kan dog i særlige tilfælde, mod egenbetaling, blive tilbudt kørsel til holdtræning. Det forventes at du kan modtage en mundtlig besked. Desuden at du informerer underviseren om evt. udfordringer, der er af relevant karakter for at kunne deltage optimalt i træningen.

Hvor foregår holdtræningen?

Holdtræningen forgår på Sophielund 25. Benyt indgang 2A eller hovedindgangen og gå til venstre gennem cafeen, forbi frisør og fodklinik. Der er i samme område omklædnings- og lettere badefaciliteter, samt aflåselige skabe i omklædningsrummene, hvor værdigenstande og tasker kan opbevares.

Hvad skal jeg medbringe?

Tøj du kan bevæge dig frit i, skridsikre strømper eller indendørs træningssko.
Medbring desuden et håndklæde samt vand/drikkedunk.

Hvem skal jeg kontakte?

Instruktøren på tlf 48 49 43 23 mandag, onsdag og torsdag 08.15-08.45