Tirsdag d. 1.    Moussaka

Onsdag d. 2.    Koteletter i fad

Torsdag d. 3.    Havets dag KULMULE

Fredag d. 4.     Cubansk oksesteg

Mandag d. 7.    Kyllingefrikadeller

Tirsdag d. 8.    Hakkebøf m/bløde løg

Onsdag d. 9.    Skinke/spinattærte

Torsdag d. 10.  Havets dag PAELLA (fisk, rejer og kylling)

Fredag d. 11.   Culottesteg

Mandag d. 14.  Boller i karry

Tirsdag d. 15.  Kinesisk chop suey m/oksekød

Onsdag d. 16. Revelsben

Torsdag d. 17. Havets dag LAKS m/asparges

Fredag d. 18.  Kalvebryst m/skysauce

Mandag d. 21. Paneret kotelet m/sommergrønt

Tirsdag d. 22.  Hjerter i flødesovs

Onsdag d. 23. Havets dag

Torsdag d. 24. Pølser m/varm kartoffelsalat

Fredag d. 25.  Stegt flæsk

Mandag d. 28. Lasagne m/salat

Tirsdag d. 29. Nakkekam

Onsdag d. 30. Frikadeller