UGE 5
Onsdag d. 1. Kylling m/urter & citron
Torsdag d. 2. Havets dag TORSKEDELLER med røget laks og remosauce
Fredag d. 3. Culottesteg
UGE 6
Mandag d. 6. Karbonade
Tirsdag d. 7. Kalvelever
Onsdag d. 8. Oksegryde m/mos
Torsdag d. 9. Havets dag
Fredag d. 10. Skinke m/flødekartofler
UGE 7
Mandag d. 13. Kylling m/aspargessauce
Tirsdag d. 14. Thai m/okse
Onsdag d. 15. Havets dag
Torsdag d. 16. Flæskesteg
Fredag d. 17. Hamburgerryg m/ stuvet spinat
UGE 8
Mandag d. 20. Hakkebøf
Tirsdag d. 21. Hjerter i flødesauce
Onsdag d. 22. Havets dag
Torsdag d. 23. Braiseret nakkekam
Fredag d. 24. Stegt flæsk
UGE 9
Mandag d. 27. Kylling Danoise
Tirsdag d. 28. Mexicansk oksegryde